آموزش کاشت ناخن با پودر

آموزش کاشت ناخن با پودر یکی از اصلی ترین آموزش ها در زمینه کاشت ناخن می باشد یعنی پایه ی آموزش کاشت ناخن کاشت با پودر می باشد و روش های جدید با گذشت زمان در کنار این روش قرار گرفتند.

داشتن ناخن های زیبا و جذاب آرزوی هر خانمی است و امروزه آموزش کاشت ناخن توجه بسیاری از بانوان را به خود جلب کرده است و اغلب خانم ها تمایل دارند برای داشتن ناخن های زیبا و خوش فرم از کاشت ناخن که یکی از انواع آن، کاشت ناخن با پودر می باشد، استفاده کنند.

کاشت پودر

کاشت ناخن با پودر به دو روش

1. کاشت با تیپ
2. کاشت با فرمر

در هر دو نوع کاشت با پودر باید مراحل زیر رعایت شود:

1. زیرسازی با استفاده از دستگاه سوهان برقی و پوشر و نیپر برای مانیکور.
2. تیپ گذاری یا چسباندن فرمر (تیپ را با استفاده از چسب مخصوص خود به سر ناخن می چسبانیم)
3. مواد گذاری یعنی پودر و لیکوئید را با هم با قلم روی ناخن به صورت مرتب و هموار می گذاریم.
4. سوهان کشی یعنی پس از سفت شدن مواد آن را با سواهن دستی و برقی هموار و مرتب می کنیم و به آن فرم می دهیم.
5.استفاده از بافر برای تمیز و هموار کردن سطح کاشت پودر
6. لاک ژل زدن و در دستگاه یو وی ال ای دی قرار دادن به مدت 60 تا 120 ثانیه
7. زدن تاپ کوت یا تاپ شاین (تاپ مات) و قرار دادن در یو وی ال ای دی

مرحله ی اول: زیر سازی و مانیکور

در مرحله اول آموزش کاشت ناخن با پودر، ابتدا صدف ناخن را آماده می کنیم تا بتوانیم موادگذاری روی آن انجام دهیم. برای زیرسازی از مانیکور سطحی (مانیکور خشک) استفاده کنید. این نوع مانیکور که به آن مانیکور روسی هم گفته می شود با استفاده از سر سوهان های مانیکور، پوست را عقب می زند و سپس با استفاده از سوهان برقی کوتیکول های روی سطح ناخن را بر می دارد. مرحله ی آخر مانیکور خشک استفاده از نیپر و بریدن پوست هایی است که از سطح ناخن جدا شده است.

همچنین با حالت شیب دار از پوشر استفاده کنید تا صدف ناخن آسیب نبیند. از یک گوشه ناخن شروع کرده و پوست ها را عقب می زنیم. مرحله دیگر زیرسازی کوتاه کردن قد ناخن به اندازه دلخواه و سوهان کشیدن ناخن است.بعد از کوتاه کردن ناخن روی سطح ناخن را خط و خش هایی ایجاد کنید تا چسبندگی و درگیری مواد با سطح ناخن بیشتر شود. هنگام ایجاد خش و خط، ناخن نازک نشود و فقط در حدی باشد که چربی روی آن از بین برود. چون اگر چربی روی ناخن باشد باعث بلند شدن کاشت می شود.

الان نوبت استفاده از ضد قارچ است. آلودگی های موجود روی ناخن را از بین می برد و مانع عفونت و قارچ هنگام کاشت می شود. ضد قارچ که خشک شد از محلول پرایمر ناخن استفاده کنید تا سطح صاف و یکدست برای کاشت داشته باشید.

مرحله ی 2: تیپ گذاری یا استفاده از فرمر

برای تیپ گذاری ابتدا بایستی سایز مناسب تیپ را انتخاب کنید. دقت کنید تیپ نباید از ناخن شما بزرگتر و نباید از آن کوچکتر باشد. اگر تیپی که دقیقا سایز ناخن باشد پیدا نکردید می توانید تیپی که فقط کمی بزرگتر از ناخن باشد را انتخاب کنید و اطراف آن را با سوهان دستی جمع کنید.

تیپ انتخاب شده بایستی به سطح ناخن چسبانده شود و برای این کار چسب را به قسمت نازک تر تیپ می زنید. در حقیقت قسمت نازکتر تیپ همان قسمتی است که باید روی ناخن بنشیند. پس از آن تیپ را عمود به صدف ناخن قرار داده و روی ناخن می خوابانید. در این صورت زیر تیپ شما هواگرفتگی به وجود نمی آید، راحت تر به سطح ناخن می چسبد و کار شما دچار دیگر عوارض ناخن نمی گردد.

تیپ را به هیچ عنوان روی ناخن فشار ندهید و فقط آن را تا وقتی که چسب خودش را می گیرد نگه دارید و سپس، آن را رها کنید. زمان مورد نیاز برای گرفتن چسب به نوع چسب بستگی دارد که حدود ۲۰ ثانیه تا دو دقیقه ممکن است متغیر باشد.

بعد از چسباندن تیپ، متناسب با قدی که مد نظر مشتری است می توانید قد تیپ را با کاتر کوتاه کنید.

مرحله ی 3: مواد گذاری

حال نوبت به مرحله موادگذاری ناخن می رسد.

معمولا بعد از چسباندن تیپ، دوباره روی سطح ناخن را ضد قارچ می زنید و پس از آن نوبت به پرایمر می رسد. در حقیقت پرایمر شبیه به چسب عمل می کند و باعث می شود که مواد راحت تر روی ناخن بنشیند. در عین حال در صورتی که پرایمر را فراموش کنید این امکان وجود دارد که مواد روی ناخن دچار هواگرفتگی شده و یا اینکه به صورت کامل از روی ناخن بلند شود.

مواد کاشت ناخن از پودر و لیکویید (مونومر اکریلیک) تشکیل می شود.

پودر های کاشت ناخن در رنگ های مختلف در بازار عرضه می شود که محبوب ترین آنها پودر کلیر و پودر هلویی می باشد که در حال حاضر کاشت ناخن هلویی از محبوبیت بیشتری برخوردار است. در مواد گذاری می توانیم از دو نوع قلم استفاده کنیم. یکی از آن ها قلم وان بال و دیگری قلم تخت می باشد. تفاوت استفاده از این دو نوع قلم در نوع موادگذاری روی ناخن می باشد. اگر قلم تخت باشد مواد گذاری از سر ناخن شروع می شود و در صورت استفاده از قلم وان بال، موادگذاری از نزدیک به ریشه ناخن شروع می شود. ما به شما قلم وان بال را توصیه می کنیم و در ویدئوی زیر طرز صحیح مواد گذاری در کاشت ناخن هلویی با استفاده از این قلم به شما آموزش داده می شود.

در این مرحله شما یاد می گیرید که چگونه مواد را نه آنقدر نازک بگذارید که در مرحله سوهان کشی کل مواد تراشیده شود و نه آنقدر ضخیم که مجبور به سوهان کشی طولانی شوید و ناخن مشتری دچار پله شود. بعلاوه اینکه موادگذاری نازک و یا ضخیم هر دو باعث هواگیری در مرحله سوهان کشی شده و در نتیجه کاشت نامرغوبی را به دنبال خواهند داشت.

مرحله ی 4: سوهان کشی

مرحله اول سوهان کشی استفاده از سر سوهان مخروطی الماسه یا استوانه ای سرگرد الماسه است و با استفاده از این سر سوهان، ناهمواری های سطح ناخن را از بین می برید.
با استفاده از سرسوهان دورگیر، دورگیری ناخن را انجام می دهید.

توصیه ما به شما این است که برای دورگیری بعد از کاشت از سرسوهان استوانه ای مانیکور استفاده کنید؛ چرا که این سرسوهان نرم است و در نهایت به دور ناخن، شکل زیبایی می بخشد. بعد از اینکه دورگیری را انجام دادید به سراغ سرسوهان استوانه ای الماسه می روید. پس از تشکیل شکل نهایی ناخن، نوبت به فرم دهی ناخن می رسد.

مرحله ی آخر:

حال اگر مشتری قصد زدن لاک معمولی داشته باشد با بافر سطح ناخن را صاف تر می کنید و لاک مد نظر مشتری را برای او می زنید و اگر لاک ژلیش دوست داشته باشد پس از سوهان کشی کاغذی یا موکتی لاک ژل را روی ناخن می زنید و دست را داخل دستگاه یو وی قرار می دهید.

اگر تمام این مراحل را به صورت صحیح و به ترتیب انجام دهیم قطعا کاشت مناسب و زیبایی خواهیم داشت.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *